Γρήγορη μηχανή μέτρησης βίντεο, επιφανειακή σάρωση μηχανή μέτρησης, 3D οπτική επιφάνεια σάρωσης μηχάνημα

1. Πολύστροφος υπολογισμός, υψηλή ταχύτητα υπολογισμού.
2.Quick πρόσβαση στην επιφάνεια των δεδομένων μέρη σύννεφο σημείο
3.Γυαλιστικά κειμήλια σάρωσης και 3D απεικόνιση

Λεπτομέρειες προϊόντος


A. Πεδίο εφαρμογής συστήματος

Η αντίστροφη σχεδίαση : Γρήγορη πρόσβαση στην επιφάνεια των στοιχείων των σημείων σύννεφο σημείο, να κατασκευάσει ένα τρισδιάστατο μαθηματικό μοντέλο, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του προϊόντος ταχείας σχεδίασης.

Δοκιμή προϊόντων : Ο έλεγχος ποιότητας προϊόντων, η μορφή και η θέση του ανιχνευτή, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για γρήγορη και υψηλής ακρίβειας ανίχνευση για πολύπλοκη καμπύλη επιφάνεια, μπορούν να ανιχνεύσουν χύτευση, σφυρηλάτηση, σφράγιση, μούχλα, πλαστικό, ξύλο και άλλα προϊόντα.

Άλλες εφαρμογές: Σάρωση πολιτιστικών κειμηλίων και 3D απεικόνιση, μη φυσιολογική διορθωτική δόντι, πλαστική χειρουργική και λειτουργία άνω επιφάνειας.

QQ 截图 20170630093054.jpg

Β. Πλεονέκτημα τεχνολογίας προϊόντος

Η προηγμένη τεχνολογία πυρήνα: Η μεγάλη πλειοψηφία αντικειμένων χωρίς επεξεργασία ψεκασμού επιφάνειας μπορεί να σαρώνει άμεσα και να μπορεί να ανιχνεύει πολύχρωμα ακόμη και μαύρα αντικείμενα.

Υψηλή ταχύτητα μέτρησης: Υπολογισμός πολλαπλών σπειρωμάτων, υψηλή ταχύτητα υπολογισμού. Ένας χρόνος υπολογισμού ενός χρόνου σάρωσης είναι 2 ~ 4 δευτερόλεπτα, ο οποίος μπορεί να κερδίσει 1,3 ~ 4 εκατομμύρια βαθμούς.

Το πλάτος μέτρησης είναι ρυθμιζόμενο: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη, εξοπλισμένο με μία ή περισσότερες ομάδες φακών, οι οποίες μπορούν να επιτύχουν μια ποικιλία επιπέδων μέτρησης, ένα απλό πλάτος μέτρησης: 32mm × 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Αυτόματη συρραφή: Συνολική αντιστοίχιση της διαδικασίας σάρωσης, αυτόματη συναρμολόγηση, υποστήριξη της βασιζόμενης σε ορόσημο και μέτρηση των χαρακτηριστικών του τεμαχίου του τεμαχίου.

Επιλέξτε τη σάρωση: Σάρωση με υψηλή απόδοση, υποστήριξη σάρωσης επιλογής χειροκίνητης επιλογής, βελτίωση της απόδοσης της ταχύτητας σάρωσης και μετεπεξεργασία.

Έγχρωμη σάρωση: Κατά τη σάρωση, το 3D σχήμα αντικειμένων ταυτόχρονα μπορεί επίσης να σαρώσει και να εξάγει τις πληροφορίες υφής.

Πλούσια λειτουργία μετα-επεξεργασίας: Βελτιστοποίηση σύννεφου σημείου μείωσης θορύβου, επικάλυψη σύννεφου σημείου σύντηξης (διαγραφή αλληλεπικαλυπτόμενης επιφάνειας), αυτόματες λειτουργίες μετα-επεξεργασίας σημείου νέφους όπως τρύπες πλήρωσης, τρίγωνο.

Λειτουργία πλούσιας ανάλυσης: Με την περιοχή του cloud point, μια ποικιλία μετασχηματισμών συντεταγμένων, τοποθέτηση στοιχείων, κάθε είδους λειτουργία ανάλυσης γωνίας και μεγέθους.

Εκτελέστε μια ποικιλία διεπαφής εξόδου δεδομένων: Cloud σημείο (ASC, IGS), Τριγωνικό πλέγμα (STL), Χάρτης υφής (OBJ).

Ολοκληρωμένα δεδομένα: Έχετε τη λειτουργία οπτικού αισθητήρα, μπορεί να είναι βολική για τη μέτρηση της κορυφής, της θέσης των οπών.

Η απόδοση του προϊόντος είναι σταθερή: Δεκάδες χρήστες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό επιβεβαίωσαν ότι η απόδοσή τους είναι σταθερή. Συμπεριλαμβανομένων πολλών εγχώριων στρατιωτικών χρηστών (η ακαδημία της Κίνας δοκιμής πτήσης, η ισχύς των κινεζικών αεροσκαφών, το σύνθετο υλικό, το 43 ερευνητικό ίδρυμα κ.λπ.) · Το πανεπιστήμιο Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών (πανεπιστήμιο NEWCASTLE, πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, πανεπιστήμιο Purdue κ.λπ.), πανεπιστήμιο εσωτερικού (πανεπιστήμιο Tsinghua, βιομηχανικό πανεπιστήμιο Harbin, πανεπιστήμιο αεροναυτικής και αστροναυτικής Nanjing κλπ.).

Τεχνική υποστήριξη: Η ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη, η προσαρμοσμένη ανάπτυξη είναι ευέλικτη. Ισχυρή έρευνα και ανάπτυξη κορυφαίας τεχνικής ομάδας για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και τεχνικής καθοδήγησης.

QQ 截图 20170630093210.jpg

Γ. Παράμετροι

ΤΥΠΟΣ

XTOM


Εύρος μέτρησης

400mm * 300mm

Παράμετροι μέτρησης

Ακρίβεια μέτρησης

0,01 mm

Σημείο βάθους

0,2 mm

Απόσταση μέτρησης

850mm

Βάθος μέτρησης

> 300mm

Παράμετροι κάμερας

Προέλευση

Γερμανία

Ποσότητα

2

Τύπος διεπαφής

Gigabit δίκτυο

Εικονοστοιχεία κάμερας

2,3 εκατομμύρια εικονοστοιχεία ( 1920 pixels × 1200 pixels )

Το εστιακό μήκος του φακού

25mm

Δ. Περιβάλλον εργασίας

-Ασφαλίζει την ακρίβεια και την αξιοπιστία του συστήματος εξοπλισμού κατά τη μέτρηση του εξοπλισμού.

- Ισχύς: AC 220 V συν ή μείον 10% 50 Hz + 2% (αξιόπιστη γείωση).

- Θερμοκρασία εργασίας: 0 ℃ -40 ℃;

- Θερμοκρασία βαθμονόμησης: 20 ℃ ± 2 ℃.

- Σχετική υγρασία: ≤ (70 ± 10)%;


Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας υψηλής ακρίβειας γρήγορη μηχανή μέτρησης βίντεο, επιφάνεια σάρωσης μηχανή μέτρησης, 3d οπτική επιφάνεια σάρωσης μηχανή, είναι εδώ περιμένοντας την επαφή σας.
Εξεταστική