Κυλινδρικότητας όργανο μέτρησης, Κυλινδρικές ανίχνευση

1. Η ακριβής κυκλικό πλέγμα που εισάγονται από τη Γερμανία μηχάνημα 2.Η έχει ρυθμιστεί με διάφορες προδιαγραφές και το μήκος των ανιχνευτών ρουμπίνι δομή 3.Η αεροστατικής ρουλεμάν χρησιμοποιείται στην πλατφόρμα rotarymeasurment υψηλής ακρίβειας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Κίνας και τους προμηθευτές των οργάνων μέτρησης σχήματος κυλίνδρου υψηλής ακρίβειας, κυλινδρικό ανίχνευσης, είναι εδώ και σας περιμένουμε για την επαφή σας.

Εφαρμογή:
Leadsy σειρά σχήματος κυλίνδρου μηχανές μετρήσεων χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μέτρηση των περιστρεφόμενων τεμαχίων κατεργασίας του σώματος της οποίας διάφορες επιφάνειες είναι κανονικό ή ακανόνιστο, συνεχής ή διακοπτόμενη, όπως στρογγυλάδα, σχήματος κυλίνδρου γραμμικότητα, ομοκεντρικότητα, ομοαξονικότητα, επιπεδότητα, παραλληλία, καθετότητα, επιφάνειές τους κυμάτωση και σύντομα. Επιπλέον, φασματική ανάλυση, ανάλυση ύψος κύματος, η ανάλυση και η ανάλυση shafts'curvature εύρος άλμα μπορεί να διεξαχθεί στο μηχάνημα.
Χαρακτηριστικά:
1. Η δομή της αεροστατική ρουλεμάν χρησιμοποιείται στην πλατφόρμα rotarymeasurment υψηλής ακρίβειας, η οποία δεν μπορεί να κάνει την κύρια άτρακτο της μηχανής που επηρεάζονται από τη φθορά, έτσι ώστε διάρκεια ζωής της θα επεκταθεί.
2. Όσον αφορά την απόκτηση δεδομένων, η ακριβής κυκλικό πλέγμα που εισάγονται από την εταιρεία HEIDENHAIN στη Γερμανία, καθώς και όσον αφορά την τεχνική, πραγματοποιείται.
3. Το μηχάνημα έχει ρυθμιστεί με διάφορες προδιαγραφές και το μήκος των ρουμπίνι probes.Furthermore, οι ειδικές ανιχνευτές και λοιπός εξοπλισμός μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
4. Το μηχάνημα έχει ισχυρή λειτουργία ανάλυσης, όπως γραμμικότητα, σχήματος κυλίνδρου επιπεδότητα, παραλληλισμό, ομοαξονικότητα, ομοκεντρικότητα, κυμάτωση και το κύμα ύψος analysis.It μπορεί να αναλύσει το φάσμα συχνοτήτων του επιφανειακή κατάσταση του εξαρτήματος και, τέλος, και μπορούν να προσφερθούν πλάτος κύματος.

Εξεταστική