Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

ΔΌΝΗΣΗ ΜΈΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ ΤΗΣ CMM

Jul 26, 2016

Δόνηση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την ακρίβεια μέτρησης μηχάνημα και σταθερότητα, να κάνει CMM για να διασφαλιστεί η επαρκής ακρίβεια, πρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο περιβάλλον για τη μέτρηση της μηχανής.


Εάν εγκατάστασης της ΜΔΔ όπου επηρεάζονται σημαντικά από τη δόνηση, έχουμε την τάση να υιοθετήσουν τον τρόπο θεραπείας Ίδρυμα (λοξοτομή, απομόνωση τάφρων), αλλά η μέθοδος απομόνωσης έχει προφανή έλλειψη (όπως CMM ακρίβεια των προϊόντων δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, και χρησιμοποιώντας το περιβάλλον, εάν ο χρήστης στο πάτωμα προφανώς δεν μπορούν να θεσπίζουν καθεστώς του Ιδρύματος), η εμφάνιση της απόσβεσης μηχανισμός έχει κάνει για την ανεπάρκεια της απομόνωσης δόνησης ίδρυμα.


Νανο ακρίβεια αυτόνομο σχεδιασμό ευρεσιτεχνίας τεχνολογία--CMM απόσβεση του μηχανισμού. Απλή και εύκολη εγκατάσταση. Τοποθετώντας το λαστιχένιο μαξιλάρι στο επάνω και κάτω απόσβεσης καουτσούκ μπλοκ μήτρα, εισάγοντας τις δύο τοποθετήστε σε κάθε άλλο, χρησιμοποιώντας το πάνω και κάτω οδηγός θέσεις να εξασφαλίσει θέση. Τέσσερις κοχλιοτομημένες οπές στο υπόστρωμα δύο μήτρα μπορεί να συνδεθεί με την απόσβεση CMM ή έδαφος. Τετράπλευρο είναι εξοπλισμένο με οδηγό πυλώνα, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την ανατροπή ή ανατροπής εξαιτίας μονομερή δύναμη απόσβεσης της συσκευής.