Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Η ΔΙΑΦΟΡΆ EBTWEEN ΠΛΉΡΗ ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΚΑΙ ΗΜΙ-ΑΥΤΌΜΑΤΟ CMM


Τρεις CMM, στην πραγματικότητα, μπορούν να χωριστούν σε πλήρης-αυτόματο, ημι-αυτόματο και χειροκίνητο τύπου. Αυτόματη είναι εντελώς ελέγχεται από τον υπολογιστή, ενώ το εγχειρίδιο ελέγχεται πλήρως από τεχνητή. Και ημι-αυτόματο είναι χωρίς ένα πλήρως αυτόματο περιστροφικό βελόνα κεφαλής και ελέγχου σύστημα, τόσο όσο όταν πρέπει να μετατρέψουν βελόνα γωνία, θα πρέπει να μετατρέψει τη γωνία καθετήρα με μη αυτόματο τρόπο. Ας γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ ημιαυτόματα και πλήρως αυτόματα!


Α. διαφορά τιμής

Από τη σκοπιά του αγοραστή, το πρώτο μέλημα πρέπει να είναι η διαφορά στην τιμή, ο επικεφαλής του καθετήρα της ημι-αυτόματο CMM είναι διαφορετικό από το πλήρης-αυτόματο αυτά. Το εγχειρίδιο είναι φθηνότερη από την αυτόματη...

Β. ακρίβεια μέτρησης

Σε σχέση με την τιμή, η ακρίβεια μέτρησης είναι μία από τις κινητές αξίες που μπορεί να δοκιμάσει το προϊόν είτε προσόντα, έτσι ώστε η μεγαλύτερη ακρίβεια μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ποιότητα. Ένα ημι-αυτόματο, λόγω της ανάγκης για τεχνητά για να προσαρμόσετε τη δοκιμή, μπορεί να έχει κάποιο λάθος στη διαδικασία μέτρησης. Το πλήρης-αυτόματο είναι εντελώς ελέγχεται από το PC, το οποίο μειώνει σημαντικά το τεχνητές σφάλμα. Τόσο σχετικά η ακρίβεια της αυτόματης CMM είναι υψηλότερη από ό, τι της ημι-αυτόματο CMM.

Γ. παραγωγή αποδοτικότητα

Η ρίζα μιας επιχείρησης είναι απόδοση εκτός από την ποιότητα. Το πλήρης-αυτόματο CMM ελέγχεται από τον υπολογιστή κατά τη διαδικασία της μέτρησης, η οποία πρέπει ακριβώς το μηχανικό σύνολο μπροστά από τον υπολογιστή και να θέσει στο πρόγραμμα. Ενώ οι ημι-αυτόματες CMM δεν είναι λόγω του αντίκτυπου των μη αυτόματη δοκιμή. Όσο χρειάζεστε για να μετασχηματίσετε την κεφαλή καθετήρα με μη αυτόματο τρόπο, τόσο ημι-αυτόματη CMM έχει λιγότερα πλεονεκτήματα από ό, τι το πλήρης-αυτόματο.

Έχουμε εισαγάγει τη διαφορά μεταξύ ημιαυτόματα και πλήρως αυτόματης CMM παραπάνω. Στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατό να πω ποια είναι η καλύτερη γιατί την επιλογή μεταξύ πλήρως αυτόματης και ημι-αυτόματο οφείλεται εξ ολοκλήρου την πραγματική κατάσταση. Δεν μπορούμε να γενικεύσουμε.