Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

«Made in Κίνα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Aug 23, 2016

Η Ολυμπιακή ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 31 γιορτάζεται στις 21 Αυγούστου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία. Πήραμε 70 μετάλλια στο σύνολο και είμαστε υπερήφανοι για όλους τους αθλητές. Επιπλέον, MADE IN Κίνα διαπερνά επίσης σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τώρα, ας γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Έκανε στο πηγούνιτου μετρό ένα--

Στο Νοεμβρίου 2015, ειδικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλα 90 μετρό έφτασε στο Ρίο.

Το R & D και κατασκευαστή του «Ολυμπιακό μετρό» είναι CRRC Changchun σιδηροδρομικών οχημάτων Co, ε.π.ε. Η διαδρομή αυτή έχει προγραμματιστεί να μεταφέρει 300000 άτομα κάθε ημέρα, η οποία μπορεί να σε σύντομο χρονικό διάστημα από την πόλη στην περιοχή του πυρήνα των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα σε μισή ώρα. Είναι επίσης σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τοπικές συνθήκες και το κύκλωμα κυκλοφορίας, που συνδυάζουν τα Βραζιλίας πολιτιστικά στοιχεία. Το R & D της «Ολυμπιακό Μετρό» δημιουργεί μια ιστορία της κινεζικής υπηρεσίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο εξωτερικό.

Κατασκευάζεται στην Κίνα--αέρα-κοντέινερ

Ο εξοπλισμός κλιματισμού του άνοιγμα τελετή site που μπορεί να χωρέσει 82000 ανθρώπων--το στάδιο Μαρακανά κατασκευάζονται στην Κίνα.

Gree παρέχει υπηρεσία για τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και άλλα υποστηρικτικά έργα, που σημαίνει επίσης ότι «Made in China» λαμβάνεται αναθεώρηση και έγκριση της κοινωνικής ευθύνης και περιεκτική από το OCOG και αέρα-κοντέινερ.

Κατασκευάζεται στην Κίνα--συσκευή ελέγχου ασφαλείας

Κινεζικές εταιρείες, Nuctech Co., Ltd και Dahua τεχνολογία Co., ΕΠΕ κλπ, παρέχουν ασφαλείας ακτίνων x εξοπλισμό και προϊόντα παρακολούθησης βίντεο.

Ακτινογραφία σάρωσης εξοπλισμού, του προσώπου αναγνώριση τεχνολογία και η σφαιρική κάμερα θα παρέχει ασφάλεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατασκευάζεται στην Κίνα--σύστημα ενδοεπικοινωνίας

Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων, άνοιγμα και το κλείσιμο τελετές, ιστιοπλοϊκοί αγώνες και το Ολυμπιακό χωριό είναι όλα από την Κίνα.

Κινεζική τηλεπικοινωνιακών επιχειρήσεων, επικοινωνίες Hytera Co, Ltd, παρέχει 1200 ψηφιακής ενδοεπικοινωνίας για την Οργανωτική Επιτροπή, και είναι επίσης με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας XPT ενισχυμένη συμπλέγματος εικονικό σύστημα.

Κατασκευάζεται στην Κίνα--μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής

Το τμήμα της μηχανικής μηχανημάτων τον μεγαλύτερο αριθμό και τη μεγαλύτερη κλίμακα Ρίο του Ολυμπιακού χωριού είναι κατασκευασμένο στην Κίνα.

Κατασκευάζεται στην Κίνα--εξοπλισμός αγώνα

Jinling Αθλητισμός, Ltd παρέχει εξοπλισμό αγώνα Βόλεϊ για Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Κατασκευάζεται στην Κίνα--μασκότ κούκλα

2.5 εκατομμύριο Ρίο Ολυμπιακών μασκότ, Vinicius και αναμνηστικό κονκάρδες πετούν από την Κίνα στο Ρίο.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com