Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Εισαγωγή της μηχανής μέτρησης συντεταγμένων

Σύμφωνα με την ανάπτυξη της μηχανής μέτρησης συντεταγμένων, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και την ανάπτυξη του οργάνου με διάφορους τρόπους. Συντονίζει μηχανή μέτρησης μπορεί καλύτερα να επιτύχει την ανάπτυξη όταν διατηρεί το κέντρο της ανάπτυξης, επίσης, να κατανοήσουν την αξία ολόκληρου του πεδίου.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Με το λογισμικό επαγγελματικής μέτρησης, μπορούμε να αξιολογήσουμε τα χαρακτηριστικά της φόρμας μέσω αυτών των σημείων και να υπολογίσουμε το μέγεθος και τη θέση του. Το όργανο μέτρησης συντεταγμένων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή των δεδομένων του σημείου διαχωρισμού χρησιμοποιώντας τη μέθοδο παρόμοιου καθετήρα ενεργοποίησης. Ο αισθητήρας σάρωσης τρισδιάστατου οργάνου μέτρησης έχει καλή φυσική συχνότητα, δεν έχει κινητήρα ή μηχανική δομή, η οποία είναι κατάλληλη για σάρωση υψηλής ταχύτητας. Το σύστημα μέτρησης της οπτικής σάρωσης με αισθητήρα υψηλής ακρίβειας, μπορεί να αντικατοπτρίζει άμεσα την απόκλιση του καθετήρα, με μεγαλύτερη ακρίβεια και γρήγορη δυναμική απόκριση.

Η μηχανή μέτρησης συντεταγμένων έχει μια ποικιλία διαμορφώσεων και λύσεων για ανιχνευτή σάρωσης υψηλής ακρίβειας, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα μεγέθη και διαμορφώσεις CMM. Η συνεχής κεφαλή σάρωσης υψηλής ακρίβειας είναι πολύ κατάλληλη για τη συλλογή δεδομένων περιγράμματος υψηλής ταχύτητας κουτιού και τεμαχίου σύνθετου σχήματος.