Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Όλοι σας είστε το καλύτερο--στους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

31 τελετή έναρξης Ολυμπιακών γιορτάζεται στις 5 Αυγούστου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία. Είναι η πρώτη φορά, ότι μια νότια αμερικανική πόλη που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι επίσης η πρώτη φορά για την πορτογαλική πόλη που φιλοξενούν τις θαυμάσια σπορ.

nano metrology

Ο συνολικός αριθμός των κινεζικών σπορ αντιπροσωπεία είναι 711, συμπεριλαμβανομένων 416 αθλητές (256 θηλυκό, 160 άνδρες). Η μέση ηλικία των αθλητών είναι 24 ετών, ο νεότερος, που είναι 14 ετών είναι στην ομάδα κολύμβησης, είναι το μεγαλύτερο στην γυρίσματα ομάδα, που είναι ήδη 39. Όσον αφορά τους αθλητές Ολυμπιακών εμπειρία, συνολικά 113 άτομα έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 27% του συνολικού αριθμού των αθλητών. Ο αριθμός των αθλητών που είναι η πρώτη φορά, να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι 302, αντιπροσωπεύοντας το 73% του συνολικού αριθμού των αθλητών.

practical measuring machinepractical bridge coordinate measuring machine

percision solutionsgear center


Αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, δείχνουν καλύτερα το επίπεδο σας και απολαύστε το παιχνίδι! Δεν έχει σημασία τι ποιότητες μπορείτε να πάρετε, είστε οι καλύτεροι!


Σημειώσεις: Όλες οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από http://2016.qq.com/photos/ 腾讯体育图片网


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

E-mail: overseas@cmm-nano.com