Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η χρήση CMM στην αυτοκινητική παραγωγή

Aug 10, 2016

Στην ταχεία ανάπτυξη του περιβάλλοντος βιομηχανική παραγωγή, την Ε & Α και την κατασκευή ενός μεγάλου αριθμού συγκρότημα όλα τα μηχανικά μέρη χρειάζονται προηγμένη τεχνολογία ελέγχου και όργανα, ειδικά στην έρευνα μηχανήματα ακριβείας, αριθμητικός έλεγχος εργαλειομηχανών παραγωγής, κατασκευής, αεροδιαστημική και η άνοδος της βιομηχανίας ηλεκτρονικών εξαρτημάτων auto. Η συντεταγμένη μέτρησης μηχάνημα, ως μία από τις σημαντικό μέσο μεγάλης ακρίβειας, έχει όλο και πιο αποτιμώνται από τους ερευνητές και παραγωγή λόγω της βολικό σε τρισδιάστατο χώρο μέτρηση διάσταση, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει την on-line ανίχνευση και αυτόματη μέτρηση.

Στον τομέα της κατασκευής αυτοκινήτων, ο ποιοτικός στόχος της σύγχρονης κατασκευαστικής βιομηχανίας είναι κατά το δυνατόν για να κρατήσει τα τμήματα παραγωγής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχεδιασμού. Ωστόσο, εάν για να εξασφαλιστεί η συνέπεια της διαδικασίας παραγωγής και σχεδιασμού, πρέπει να ελέγχουν τη διαδικασία παρασκευής. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος ελέγχου, η διαδικασία κατασκευής είναι να μετρηθεί το μέγεθος, μετά από να πάρετε το μέγεθος πληροφορίες, την ανάλυση και την ανατροφοδότηση των δεδομένων στη διαδικασία παραγωγής, ώστε να συνεχώς τη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος. Διαδικασία ελέγχου είναι στον πυρήνα της μέτρησης με ακρίβεια το μέγεθος των κομματιών. Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την ακριβή μέτρηση και αξιολόγηση του μεγέθους των δεδομένων. Και αυτό μπορεί αντί του μια ποικιλία από εργαλεία μέτρησης επιφάνειας, αεροπλάνο εργαλείων μέτρησης, σταθερό ή προσαρμοσμένο συνδυασμό ακριβά μετρητές και την ακρίβεια του εγχειριδίου εργαλεία μέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο σημαντικά μειώνοντας το χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το συγκρότημα ΚΤΕΟ. Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα μπορεί να παρέχει η επιθεώρηση του προϊόντος εργοστάσιο, μηχάνημα βαθμονόμησης, πελάτη ποιότητας και άλλες λειτουργίες ta ταυτόχρονα παρέχοντας δεδομένα μεγέθους όπως συνθήκες διαδικασία παραγωγής χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδικασία ελέγχου.

Η εμφάνιση του σώματος είναι η πιο εύχρηστη οθόνη σχεδιασμού οχημάτων και επίπεδο παραγωγής. Και το σώμα υψηλής ακρίβειας είναι η εξασφάλιση της όμορφο σχήμα, εξοικονόμηση χρόνου και την ποιότητα του αυτοκινήτου. Η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στον ανταγωνισμό. Έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υψηλή ακρίβεια, υψηλή αποδοτικότητα των τριών συντονίζει μέτρησης μηχάνημα για την εφαρμογή ακρίβειας δοκιμής ανάλυσης, on-line παρακολούθησης και μαζική παρακολούθησης auto βιομηχανίας παραγωγής.

Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα ως μια νέα, αποτελεσματική ακρίβεια μέτρησης εργαλεία έχει μια πολύ εμφανή πλεονεκτήματα. Τώρα, αυτό έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην κατασκευή μηχανημάτων. Γίνεται καθολική εξοπλισμό δοκιμών σε σύγχρονο βιομηχανικό επιθεώρησης και ελέγχου ποιότητας.


Παρακαλείστε να ενημερώσετε μου, αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: overseas@cmm-nano.com