Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η μέθοδος για να εξαλειφθεί το σφάλμα της CMM

Aug 26, 2016

Σήμερα, τρεις machine(CMM) συντονίζει μέτρησης έχει χρησιμοποιηθεί όλο και πιο ευρέως, αλλά οποιοδήποτε λογισμικό οργάνων ακριβείας τα βαθιά αποτελέσματα στο μας ακρίβεια μέτρησης. CMM ως μία από τις πιο κοινές λογισμικό μέτρησης, μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα στη διαδικασία της τεχνητής λειτουργίας, τα οποία οδηγούν σε η επίδραση στην ακρίβεια μέτρησης. Ψάχνει για έναν περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο να μειωθεί το σφάλμα έχει γίνει καθημερινή πρέπει για μέτρηση βιομηχανία. Τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαλειφθεί το σφάλμα των τριών συντεταγμένων, παρακάτω είναι μερικές συμβουλές:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Πρώτα από όλα, όταν Ψάχνουμε για τον τρόπο να μειώσει το σφάλμα της τρεις συντονίζουν όργανο μέτρησης, ο καλύτερος τρόπος είναι να εξετάσει το μοντέλο ή τη ρύθμιση παραμέτρων των προϊόντων περιεκτικά, διαφορετικά μπορεί να είναι μπούμερανγκ. Αν είμαστε χρησιμοποιούν ένα εγχειρίδιο τύπος, ο κάθε φορέας στη διαδικασία χρησιμοποιώντας πρέπει να προσπαθήστε να κρατήσετε στο ίδιο σημείο μέτρησης ταχύτητας, έτσι ώστε να μέγιστη μείωση το σφάλμα που προκαλείται από τεχνητή λειτουργίας.

Δεύτερον, εάν χρησιμοποιήσουμε το αυτόματο μηχάνημα μέτρησης, κατά τη στιγμή της κάθε μέτρησης, αυτόματη μέτρηση στοιχεία με σταθερή ταχύτητα mode, αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά το μέτρησης δύναμης επηρεάζει τα αποτελέσματα μέτρησης. Επιπλέον, όταν επιλέγετε τα μετρώντας στοιχεία, το αποτελεσματικό μήκος πρέπει να είναι πολύ καιρό όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά το στοιχείο base. Αυτό μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα της μέτρησης.

Όλα σε όλους, όπως ο ρόλος των τριών συντεταγμένων όργανο μέτρησης είναι όλο και πιο σημαντικές στο μέλλον, χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ακρίβειά του, έτσι θα ήταν καλύτερα σε θέση να χειριστεί η μέθοδος της μείωσης αυτών των σφαλμάτων να πάρετε πιο ακριβή αποτελέσματα μέτρησης.


Παρακαλείστε να ενημερώσετε μου, αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com