Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η επίδραση της θερμοκρασίας και υγρασίας στην το CMM

Η φυσιολογική θερμοκρασία λειτουργίας των τριών machine(CMM) συντονίζει μέτρησης είναι 20 ℃±2 ℃, και η υγρασία είναι 40% - 70%. Η θερμοκρασία της CMM αυξάνεται από κάτω στην κορυφή, και η θερμοκρασία αλλάζει κάθε στιγμή. Έτσι η διαφορά του κάθε άξονα τρίψιμο θερμοκρασία και θερμοκρασία μέρη θα επηρεάσει τα τρία συντονισμό ακρίβεια μέτρησης μηχάνημα μέτρησης. Στην πραγματικότητα, εάν η υγρασία είναι πάρα πολύ μεγάλο, αυτό θα άσχημα διαβρώνουν το πλωτό μπλοκ και κάποια βασικά βασικά στοιχεία μέτρησης της μηχανής, η οποία άμεσα θα βλάψει το όργανο. Τόσο εμείς όσο το δυνατόν περισσότερο να εξασφαλίσει εσωτερική θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχονται εντός των φυσιολογικών ορίων, ώστε να βελτιωθεί η ακρίβεια των τριών συντονίζει μέτρησης μηχάνημα.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα ως ένα είδος ακρίβεια μέτρησης εργαλεία, έγκαιρη συντήρηση μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος, μπορεί να εγγυάται ακρίβεια και να μειώσει το ποσοστό αποτυχίας.

Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα είναι αυστηρά για το περιβάλλον, έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να αυστηρά ελέγχουν τη θερμοκρασία δωματίου και την υγρασία.

Αερίου ρουλεμάν CMM δεν είναι ποτέ φορούν δομή στη θεωρία, αλλά αν ο πόρος του αέρα δεν είναι καθαρή, δηλαδή, με λάδι, νερό ή ακαθαρσίες που μπορεί να προκαλέσει αέρια φέρουν μπλοκ, πιο σοβαρά το αέριο ρουλεμάν και επιπλέουν σιδηροδρομικών μηδέν. Έτσι πρέπει να ελέγξτε τον αέρα μηχάνημα τακτικά και να στραγγίξει το νερό, καθαρίζετε τακτικά το φίλτρο και λάδι νερό διαχωριστικό. Πηγής αέρα επίσης πρέπει να δοθεί προσοχή, αέρα συμπιεστή ή αερίου προμήθεια αεριοφυλάκιο επίσης πρέπει να ελέγχεται τακτικά.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com