Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η επιρροή της βαθμονόμησης αποτέλεσμα που προκαλείται από επιθεώρηση καθετήρα CMM

Σύστημα καθετήρα είναι το βασικό μέρος της τα τρία συντονίζει μέτρησης machine(CMM), που χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της επιφάνειας εργασίας-κομμάτι. Και έχει την κλειστή σχέση με την αποδοτικότητα της εργασίας και την ακρίβεια των τριών συντονίζει μέτρησης μηχάνημα. Όπου δεν υπάρχει καμία προχωρημένους κεφαλή μέτρησης, δεν υπάρχει καμία εκκρεμείς λειτουργίες του CMM.

CMM αισθητήρα βαθμονόμησης έχει δύο κύριους σκοπούς: λάβετε αποζημίωση διαμέτρου του ruby γραφίδα και να καθορίσει τη σχέση μεταξύ διαφορετική γωνία μέτρησης γραφίδα με ακρίβεια. Probe ακρίβεια βαθμολόγησής επηρεάζει άμεσα την ακρίβεια της βαθμονόμησης. Για τη βαθμονόμηση του αισθητήρα, τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα επιθεωρητής πρέπει να δώσουν προσοχή στο εξής πρόβλημα:

1. Επιλέξτε την κατάλληλη μέτρηση γραφίδα και επέκταση, γενική χρήση stylus 4 * 30 χωρίς την επέκταση. Σταθερά εγκαταστήσετε γραφίδα και σφαίρα, σκουπίστε καθαρίσετε τη γραφίδα και σφαίρα από άνυδρη αλκοόλη.

2. μετά τη βαθμονόμηση του αισθητήρα, καθετήρα ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ακρίβεια θα πρέπει να διενεργείται, απόκλιση του προγράμματος επικύρωσης ή γνωστό από το λογισμικό, με όχι περισσότερο από 30 mm δαχτυλίδι μετρητή και υπολογίζω μπλοκ για να σχηματίσουν ένα πλήρες σύνολο της επικύρωσης.

3. μέτρηση ταχύτητας της βαθμονόμησης του καθετήρα πρέπει να διατηρείται με την ταχύτητα της ακρίβειας βαθμολόγησης. Ειδικά για εκείνους που χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα ή συχνά, όταν η μετρώντας ταχύτητα του αισθητήρα βαθμονόμησης είναι διαφορετική, η αποζημίωση και ruby μπάλα διαμέτρου θα διαφέρει.

4. αν τα αποτελέσματα βαθμονόμησης καθετήρα διαπίστωσε ότι το λάθος μορφή είναι μεγαλύτερο, πρέπει να εξετάσει αν προκαλείται από τους ακόλουθους λόγους ή όχι: πρώτον, ο καθετήρας ή η σφαίρα δεν σκουπίζεται επάνω, πρέπει να σκουπίζεται καθαρό μετά από έλεγχο πάλι? Δεύτερον, η κεφαλή καθετήρα είναι πολύ παλιά, θα πρέπει να αντικατασταθεί? Τρίτον, την ευθύτητα του ράγα οδηγό έχει μεγάλες αλλαγές, θα πρέπει να ελέγχονται μέσω της ακρίβειας των μετατοπίσεων βαθμονόμηση? Εμπρός, το μαξιλάρι του αέρα είναι μπλοκαρισμένη, πρέπει να έγκαιρη καθαρίζονται και προσαρμόζεται. Αν διαπιστώσει ότι η διάμετρος δεν είναι φυσιολογικό, θα πρέπει να εξετάσει κατά πόσον δεν σκουπίστε καθαρίστε ή σφαίρα διαμέτρου εισόδου είναι φυσιολογικό.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com