Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η διαφορά μεταξύ CMM και κανονική μέτρηση (ΙΙ)

Θέση σφάλμα συνδέεται με πραγματικό ποσό παράγοντες σχετικά με τις αλλαγές των στοιχείων που μετριέται. Ως το σημείο αναφοράς των πραγματικών τμημάτων έχει επίσης σφάλμα σχήμα, έτσι θα πρέπει να μιμηθεί στοιχεία αναφοράς στα συμβατικά μέτρηση, που συνήθως χρησιμοποιούν την επιφάνεια με αρκετά το σχήμα.

Κατά τη χρήσητρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα, χρειαζόμαστε μόνο να μετρηθεί αρκετών συντεταγμένων σημείων για την εργασία-κομμάτι και, στη συνέχεια, παράλληλη σφάλματος μπορεί να υπολογιστεί από τον υπολογιστή. Μέτρηση ακρίβεια εξαρτάται από την ακρίβεια CMM, δεν έχει τίποτα να κάνει με τα εκθέματα του τόπου, έτσι πιο κοντά στην πραγματική κατάσταση των μερών που δοκιμάζεται.

Επιφάνεια μέτρησης μπορούν να χωριστούν σε δύο είδη: μία είναι η θεωρία των αιωρούµενων επιφάνειας σχήμα έχει γίνει γνωστό, στη συνέχεια, να αξιολογήσει την πραγματική επιφάνεια, γεγονός που συχνά απαιτεί μέτρηση κυρτή επιφάνεια προφίλ λάθος? Το άλλο είναι η θεωρία του καμπύλο σχήμα της επιφάνειας είναι άγνωστο, σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα που μετράται, τοποθέτηση θεωρία επιφάνεια. Τη συμβατική μέθοδο χρησιμοποιείται κυρίως για το πρώτο είδος της μέτρησης.

Κατά τη διαδικασία της μέτρησης με τη χρήση CMM, μόνο πρέπει να διευθετήσετε τα μέρη να δοκιμαστεί workbench, σωστή τοποθέτηση και ευθυγράμμιση, μετράμε αρκετά σημεία σε λειτουργία μη αυτόματης μέτρησης, και συγκρίνετε τα αποτελέσματα της μέτρησης με θεωρητική καμπύλη.

Συμβατική μέθοδος μέτρησης έχει όχι μόνο κακή επαναληψιμότητα αλλά χαμηλή απόδοση μέτρησης. Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα είναι πιο δύσκολο να πλοίαρχος από συμβατικά όργανα μέτρησης, αλλά μπορεί να μετρήσει το γεωμετρία μέγεθος και σχήμα την ίδια στιγμή. Το σφάλμα θέσης μέτρησης, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε βοηθητική συσκευή προσομοίωσης σύγκρισης. Επιπλέον CMM είναι μευψηλή ακρίβεια μέτρησηςκαι μέτρηση αποδοτικότητας, που είναι ένα must για την κατασκευή ποιότητας δοκιμή.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν τυχόν quesrions ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Overseas@CMM-Nano.com