Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η ανάπτυξη εργαλείου με τρισδιάστατη μέτρηση διαστάσεων (I)

Με την ραγδαία ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, πολλές περιοχές προτείνονται όλο και περισσότερο τις απαιτήσεις για τη μέτρηση μέγεθος και σχήμα παράμετρο του κομματιού. Προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι άνθρωποι που έχουν αναπτύξει με επιτυχία πολλά είδη μέτρησης μεθόδους και μέσα, όλοι τους έχουν τον περιορισμό του κόστους, εύρος μέτρησης και ακρίβεια κ.λπ., που canand #39; t ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εξέλιξης της επιστήμης και της τεχνολογίας. Παρακάτω είναι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των 3D μετρώντας εργαλείο.

Α. Επικοινωνία μέτρησης

α. CMM

Τριών διαστάσεων επαφής μετρήσεώς έχει αναπτυχθεί από την παραδοσιακή καθετήρα τύπου. Σήμερα, ητρεις συντονίζει μέτρησης machine(CMM)είναι επιτυχημένο μοντέλο για την ανάπτυξη της μεθόδου και η κύρια χρήση του 3D εργαλεία. Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα είναι όχι μόνο ένα είδος πολυσύνθετο όργανα μέτρησης, αλλά ένα είδος υψηλής ακρίβειας, ισχυρή ολοκληρωμένη μέτρηση γεωμετρικών εξοπλισμού. Είναι με βάση τα μηχανήματα ακρίβειας, σχεδίαση των οργάνων ακριβείας, ηλεκτρονική τεχνολογία, τεχνολογία υπολογιστών, τεχνολογία λογισμικού και υψηλής τεχνολογίας.

Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα αποτελείται γενικά από την κύρια δομή, σύστημα μέτρησης, σύστημα ελέγχου,σύστημα καθετήρα, Εμφάνιση συσκευής, υπολογιστή και τερματικό εξοπλισμό όπως εκτυπωτές και displayer. Σχέση τους παρουσιάζεται παρακάτω.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Overseas@CMM-Nano.com