Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η λύση παραμόρφωση στοιχείων και την εφαρμογή της CMM

Αντίστροφη μηχανικήείναι μια πολύπλοκη τεχνολογία CAD, βασίστηκε σε μια μακέτα του προϊόντος, χρησιμοποιώνταςτρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημαγια να αναδημιουργήσετε την τρισδιάστατη μοντελοποίηση των προϊόντων στον υπολογιστή, και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε το σχεδιασμό του προϊόντος.

Στη μέτρηση μεγάλων και ευέλικτων προϊόντων, που συχνά έχει εμφανή παραμόρφωση, η μέτρηση του τα δεδομένα που προκύπτουν δεν απεικονίζει σωστά τη γεωμετρία του προϊόντος. Έτσι, την εξάλειψη της γεωμετρικής στρέβλωση έχει μεγάλη σημασία για τη γεωμετρική μοντελοποίηση.

Α. αρχή επεξεργασίας παραμόρφωση

Η παραμόρφωση προϊόντα μπορεί να μειωθεί σε μια σειρά από απλή υπέρθεση γραμμική ή μη γραμμική μορφή.

1. η εκτατή παραμόρφωση: το μήκος του κομματιού επιμήκυνση ή συμπίεση

2. διατμητική παραμόρφωση: δύο τμήματα από διάτμηση σχετική κίνηση στην κατεύθυνση της εξωτερικής δύναμης

3. κάμψη εκτροπής: την κεντρική γραμμή της γραμμής αλλάξει από ευθεία γραμμή σε μια καμπύλη

4. στρεπτική παραμόρφωση: μια διατομή του μπαρ γύρω από τον άξονα περιστροφής

Αν και υπάρχουν τέσσερις βασικές μορφές της παραμόρφωσης, αλλά υπάρχουν πολλές ομοιότητες στη φύση, χρησιμοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να απλοποιήσουν το μαθηματικό μοντέλο.

Β. βασική τεχνική στη διαδικασία παραμόρφωσης

Για εκείνοι εργασία-κομμάτια με περίπλοκο σχήμα, τα δεδομένα του σημείου είναι σχετικά πυκνή για να καταστήσει δύσκολο να αναγνωρίσει την εργασία-κομμάτι χαρακτηριστικό. Την ίδια στιγμή, λόγω του σημείου του περιγράμματος εργασία-κομμάτι είναι αρκετά για να εκφράσουν το σώμα του κομματιού υπογράφει, έτσι ακριβώς χρειάζεται να ασχοληθεί με την παραμόρφωση της εργασία-κομμάτι περίγραμμα σημείο εξόδου οθόνης. Μετά την επεξεργασία, σύμφωνα με τις σωστές πληροφορίες από σημεία του περιγράμματος, πραγματοποιούν την ίδια διαδικασία για το εσωτερικό περίγραμμα σημεία τα οποία δεν έχουν αποτέλεσμα.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Overseas@CMM-Nano.com