Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Τα πλεονεκτήματα του εγχειριδίου, ημι-αυτόματο και Full-αυτόματο CMM

Sep 22, 2016

Τρεις μηχανή μέτρησης συντεταγμένων (CMM) είναι ένα είδος μέτρησης μηχανή που μπορεί να αντιπροσωπεύει γεωμετρικό σχήμα, μήκος και περιφέρεια ενός κύκλου διαίρεσης εντός του πεδίου εφαρμογής ενός χώρου. Μπορεί να διαιρεθεί σε χειροκίνητο, ημιαυτόματο και πλήρως αυτόματο τύπου.

Ημι-αυτόματο CMM, σε σύγκριση με αυτόματη CMM, είναι η έλλειψη πλήρους αυτόματο σύστημα καθετήρα βελόνης . Όταν η εργασία-κομμάτι μετράται σύμφωνα με το πρόγραμμα, μία φορά για να μετατρέψει το καθετήρα στο διαφορετική γωνία, πρέπει να χρησιμοποιήσει τεχνητό μετασχηματισμό.

Όσον αφορά την ακρίβεια, οδηγίες τρεις συντεταγμένες του μηχανήματος μέτρησης είναι καθαρό χειροκίνητη λειτουργία, έτσι ώστε το τυχαίο σφάλμα είναι περισσότερο από αυτόματο τύπου. Πλήρης-αυτόματη μηχανή μέτρησης συντεταγμένων, σε σύγκριση με το ημι-αυτόματο, πλήρως αυτόματη CMM είναι με αυτόματο σύστημα ελέγχου κατά τη στιγμή της μέτρησης, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει παρτίδα μέτρησης μέσω προγραμματισμού. Έτσι, σε σύγκριση με το εγχειρίδιο τρεις μηχανή μέτρησης συντεταγμένων, ο αυτόματος τύπος βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα ανίχνευσης.

Από την άποψη των τιμών, Χειροκίνητο, εφόσον δεν υπάρχει σύστημα ελέγχου κίνησης, οπότε η τιμή είναι σχετικά χαμηλή. Σε γενικές γραμμές, Χειροκίνητο έχει υψηλή απαίτηση για τις επιχειρήσεις, οι περισσότερες επιχειρήσεις εμπειρία έχει, τόσο μεγαλύτερη είναι η ακρίβεια μπορεί να φτάσει. Σε γενικές γραμμές, αν επιθεώρηση ποσό είναι μικρό και η ακρίβεια δεν είναι υψηλή, μπορεί να επιλέξει το εγχειρίδιο CMM. Ημι-αυτόματο τύπου έχει ορισμένα πλεονεκτήματα σε τιμή σε σύγκριση με αυτόματη CMM. Αλλά από την απόδοση μέτρησης, πλήρως αυτόματη μηχανή είναι καλύτερη.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

E-mail: overseas@cmm-nano.com