Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Προφυλάξεις ασφάλειας της CMM

Sep 08, 2016

1. ο χειριστής και το πρόσωπο της συντήρησης πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις σχετικές γνώσεις σχετικά με το CMM. Αυτοί επίσης θα πρέπει να έχουν σχέση με εμπειρία. Στη συνέχεια, τα πρόσωπα που μπορεί να κάνει τη λειτουργία...

2. τα κινούμενα μέρη της το CMM έχουν δυνητικές πιθανές βλάβες σε άτομα. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας, απαγορεύεται αυστηρά να τοποθετήσει το σώμα σας στο χώρο της μηχανής, ειδικά το κεφάλι σας κάτω από τον άξονα Z μέτρηση.

3. όταν η μηχανή εκτελεί ή σε κατάσταση αναμονής, δεν άπαχο στο μηχάνημα ή να καθίσει στο worktable.

4. όταν το μηχάνημα λειτουργεί, μην τοποθετείτε άλλα κομμάτια εργασίας ή τα στοιχεία στο χώρο της μέτρησης, ιδίως, κάθε μέρος του σώματός σας.

5. Μην τοποθετείτε οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με τον τρόπο ο οδηγός, ειδικά τα πράγματα που είναι λιπαρό και βρώμικο.

6. όταν ο χειριστής είναι να τοποθετήσετε ή να πάρει κάτω από το επεξεργαζόμενο κομμάτι, παρακαλώ μετακινήστε τα σχετικά στοιχεία από το CMM σε ασφαλείς θέσεις και σπρώξτε το κουμπί έκτακτης ανάγκης, τότε τοποθετήστε ή πάρτε κάτω από το επεξεργαζόμενο κομμάτι.

7. όταν η γραφίδα είναι χτύπησε κατά λάθος, το CMM θα σταματήσει αυτόματα. Όταν καθετήρα σώμα ή κεφαλή και άξονα Z χτυπήσει άλλο αντικείμενο, μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε εξοπλισμό και εξαρτήματα. Παρακαλώ πατήστε το διακόπτη έκτακτης ανάγκης πριν από τη σύγκρουση.

8. παρακαλώ μην τοποθετείτε CMM στο περιβάλλον της δόνησης.

Γενικοί κανόνες:

(α) αφού έχουμε μια πλήρη κατανόηση του πώς να λαμβάνουν προστατευτικά μέτρα και θεραπείες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, και στη συνέχεια προσπαθήστε να εκτελέσετε το μηχάνημα.

(β) ενίσχυση της συνειδητοποίηση ασφάλειας σε περίπτωση ο παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει ανασφαλείς ατύχημα.

(γ) αφού έχετε μια λεπτομερή κατανόηση του πώς να λαμβάνουν προστατευτικά μέτρα και θεραπείες, όταν πραγματοποιείται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεκινήσετε την μηχανή.

δ) τακτικά Ελέγξτε αν ορισμένα τμήματα χαλαρώνουν, πέφτουν ή παίρνουν σπασμένα.

(ε) teak μέτρα για την πρόληψη ασφάλεια συσκευές από το να χάσει την αποτελεσματικότητα.

(στ) ενώ το μηχάνημα είναι να επιθεωρούνται και να συντηρούνται, απαγορεύεται η λειτουργία του μηχανήματος.

(ζ) δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το CMM, εάν έχει λήξει την ημερομηνία διαπίστευσης.

h) μια σπασμένη μηχανή, απαγορεύεται η χρήση. Παρακαλούμε Διακόψτε τη χρήση αμέσως όταν υπάρχει κάτι λάθος με το μηχάνημα.

(i) παρακαλούμε γράψτε κάτω τα προβλήματα κατά την καθημερινή χρήση, ο μηχανικός μετά την πώληση θα λύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερα.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com