Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Φορητό φωτιστικό νανο 106 κομμάτια

Από τον 21ο αιώνα, μαζί με την ανάπτυξη προηγμένων, η απαίτηση ακρίβειας από όλους τους βιομηχανικούς κλάδους είναι όλο και υψηλότερα. Ακριβής μέτρηση αποτελεσμάτων είναι από όργανα μέτρησης με ακρίβεια, και η σωστή μέθοδος μέτρησης είναι ακόμη πιο αξιόπιστες σχετικά με το φωτιστικό.

Όταν χρησιμοποιήσετε το φωτιστικό, κατ ' αρχάς, σύμφωνα με το σχήμα του κομματιού κάτω πρέπει να μετρηθεί, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο τύπο του εξαρτήματος για να υποστηρίξει την εργασία-κομμάτι στο πάτωμα, και στη συνέχεια σύμφωνα με το σχήμα πλευρά του την εργασία-κομμάτι, επιλέξτε λίγα τύπου Έκκεντρος σφιγκτήρας για να το φτιάξω χωρίς κύμα.

Οι λειτουργίες του προσαρτήματος:

1. το κύριο σώμα του προσαρτήματος (εγκατάσταση δισκίο) πλήρως μπορεί να προστατεύσει το γρανίτη πλατφόρμα, παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών.

2. μέσα από κάποιο απλό συνδυασμό, μπορεί να επιτύχει η πιο περίπλοκη φωτιστικό από μια ποικιλία προϊόντων.

3. μπορεί να πραγματοποιήσει ακριβή θέσης επαναλάβω, έχουμε κώδικα κάθε εγκατάσταση τρύπα και τα στοιχεία του προσαρτήματος. Κάθε λειτουργία φωτιστικό μπορεί να καταγραφεί από αυτούς τους κωδικούς, μπορείτε να διορθώσετε τα προϊόντα σύμφωνα με τους κώδικες για την επόμενη φορά (ή παρτίδα και επαναλαμβανόμενη) μέτρηση.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com