Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Βιομηχανία καλούπι & μετρητής μέτρηση

CMM χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία της λειτουργικής μονάδας. Είναι όχι μόνο ένα σύγχρονο έξυπνο εργαλείο ανάπτυξης, επιθεώρηση και στατιστική ανάλυση, αλλά και το απαράμιλλο εργαλείο να διασφαλιστεί η ποιότητα των ενοτήτων.

Λόγω της υψηλής ακρίβειας, υψηλή ευελιξία και τέλεια ψηφιακή ικανότητα χαρακτηριστικά, θεωρείται ως το σημαντικό εργαλείο για το σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και έλεγχος ποιότητας σύγχρονη βιομηχανία ιδίως ο κλάδος της λειτουργικής μονάδας.

Πρώτον, CMM είναι η καλύτερη επιλογή για λειτουργική μονάδα κατασκευαστικές εταιρείες για τη διασφάλιση της ποιότητας. Το CMM χρησιμοποιείται σε IQC, QC, περιτύπωμα επιθεώρησης και καλούπι επιθεώρησης.

Δεύτερον, CMM είναι ένα ιδανικό εργαλείο ψηφιακή λόγω την εξαιρετική ικανότητά αποσυμπίληση. CMM μπορεί να πάρει το 3D δεδομένα και γεωμετρικά χαρακτηριστικά της επιφάνειας εργασίας-κομμάτια από διαφορετικούς συνδυασμούς του καθετήρα κεφαλής και CMM, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό ενότητα, αντίγραφο του δείγματος και λειτουργική μονάδα επισκευής.