Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Πώς να καθαρίσετε το τρίψιμο ηγεμόνα της CMM

Sep 02, 2016

Υψηλή ακρίβεια συντονίζει μέτρησης μηχάνημα απαιτείται να εργαστεί στο εσωτερικό σκόνη-free περιβάλλον, πρέπει να ελέγχεται η θερμοκρασία μεταξύ 18 έως 22 βαθμούς, υγρασία αέρα ελέγχεται μεταξύ 40% και 70%. Έτσι μετρώντας περιβάλλον πρέπει να εγκατασταθεί με εξοπλισμό κατάλληλο για κλιματισμό. Υπό όρους χρήστης μπορεί να επιλέξει να εγκαταστήσετε μαλλιών για να εξασφαλίζουν την ποιότητα του αέρα. Αν καιτρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα σε τόσο καλό περιβάλλον, ο κυβερνήτης τρίψιμο ακόμα πρέπει να κάνει συντήρηση σε τακτική βάση. Αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί η ακρίβεια μέτρησης και να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του τρεις συντεταγμένες όργανο μέτρησης.

Τρίψιμο χάρακα είναι εξάρτημα ακριβείας μέτρησης, η συντήρηση παίζει έναν μεγάλο ρόλο στη βελτίωση της ακρίβειας της μέτρησης. Χτυπήματα είναι οι σημειώσεις του ο σωστός τρόπος για να καθαρίσετε το τρίψιμο χάρακα:

Κατ ' αρχάς, βουτήξτε σε απορροφητικό μπάλα με αφυδάτωση αλκοόλ, πάρτε το απορροφητικό σκούπισμα μπάλα από τη μία πλευρά του χάρακα κιγκλίδωμα στην άλλη πλευρά και, στη συνέχεια, αντικαταστήστε το με το καθαρό βαμβάκι για να σκουπίσετε ξανά. Βαμβάκι μπάλα δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, και δεν πρέπει να σκουπίσει εμπρός και πίσω. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι κάνει όχι να αγγίξουν την κεφαλή ανάγνωσης στη διαδικασία της σκούπισμα. Επειδή διαβάζοντας το κεφάλι χρησιμοποιείται για να διαβάσει κιγκλίδωμα βαθμονόμηση αισθητήρα, τη θέση και την απόσταση από το τρίψιμο ρυθμίζονται με ακρίβεια. Εάν αυτά τα πράγματα έχουν αλλάξει, θα προκαλέσει τα σφάλματα ανάγνωσης που δεν είναι δυνατή εκκίνηση του συστήματος, έτσι να είστε βέβαιος να δώσει προσοχή σε αυτό? Και μην αφήνετε το θόρυβο του βαμβακιού ινών ραβδί για το τρίψιμο, ίνα προσρόφηση θα παράγουν ηλεκτροστατικό να επηρεάσει την κεφαλή ανάγνωσης. Τρίψιμο χάρακα δεν πρέπει να σκουπιστούν συχνά, τέταρτο ή μισή χρόνια είναι ΟΚ.

Για Renishaw ανοιχτό τρίψιμο χάρακα, υπάρχει ένα είδος προστατευτικό φιλμ στο στρώμα των τρίψιμο χάρακα. Αν θέλετε να το καθαρίσετε, βουτήξτε στην βαμβακοφανέλλα με νερό βόσκουν ή να σκουπίσετε με άνυδρης αιθανόλης. Αλλά η ποιότητα της άνυδρης αιθανόλης πρέπει να είναι υψηλή, που δεν πρέπει να περιέχει μεθανόλη, επειδή μεθανόλη είναι διάβρωσης της προστατευτικής μεμβράνης.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com