Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

REVO πέντε-άξονα σύστημα μέτρησης πολλαπλών αισθητήρων

Aug 16, 2016

REVO-2 είναι ένα νέο προϊόν αναβάθμισης, που είναι μια επαναστατική multi-αισθητήρα για συντονίζει μέτρησης μηχάνημα πέντε άξονα μέτρησης. REVO-2 και ο νέος ελεγκτής CMM UCC S5 είναι σε παραδειγματιστεί από επιτυχής REVO multi-αισθητήρα σύστημα, το οποίο έχει την ισχυρότερη δύναμη και την ικανότητα επικοινωνίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με αισθητήρα εικόνας RVP και άλλες πιο πρόσφατες αισθητήρες REVO.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 υιοθετείται με τη βελτιστοποίηση σκληρό αέρα σφαιρικά ρουλεμάν τεχνολογίας στον άξονά της δύο ρότορες, που μπορεί να παρέχει μια πλατφόρμα άκαμπτο μέτρηση. Δύο άξονα οδηγείται από το πιο εξελιγμένο κινητήρα χωρίς ψήκτρες, η ανάλυση του κωδικοποιητή αλλάζει από την αρχική 0.08 δευτερόλεπτα έως 0,002 δευτερόλεπτα. Όταν προστεθεί 100 mm μακριά βελόνα, την ανάλυση της θέσης μπορεί να φτάσει 0,001 um, που είναι σχεδόν 40 φορές από ό, τι οι τεχνολογίες γενιάς.

Renishaw υπέβαλε νέα εικόνα κεφάλι (RVP), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με REVO. RVP προσθέτει τις λειτουργίες όπως η σκανδάλη, γρήγορη επικοινωνήστε με την ανίχνευση και Μέτρηση τραχύτητας της επιφάνειας στη βάση της μη-επαφής ανίχνευσης για να ενισχύσουν τις λειτουργίες του REVO πολλαπλών αισθητήρων.


Παρακαλείστε να ενημερώσετε μου, αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: overseas@cmm-nano.com