Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Εξασφαλιστεί η ακρίβεια του συντονίζει μέτρησης μηχάνημα--γρανίτη

Ακρίβεια κατασκευής είναι ένα από τα πιο σημαντική ανάπτυξη κατεύθυνση μηχανική κατασκευή, έχει γίνει ένα σύμβολο για τη μέτρηση των επιπέδων της υψηλής τεχνολογίας της χώρας. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας αιχμής και της αμυντικής βιομηχανίας είναι εξαρτάται από τον εντοπισμό ακριβείας. Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα ως ένα είδος υψηλής αποτελεσματικήακρίβεια μέτρησης εργαλεία, χρησιμοποιείται ευρέως σε μέσο παραγωγής, ηλεκτρονική βιομηχανία, μηχανήματα κατασκευής, αεροδιαστημική και εθνικών αμυντικών βιομηχανιών. Η εφαρμογή του γρανίτη σε τρεις συντεταγμένες μέτρησης έχει επιβεβαιώσει το ταχύτερο πριν από αρκετά χρόνια. Δεν υπάρχει κανένα άλλο υλικό που είναι καλύτερα από το γρανίτη που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μέτρησης.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Ποσοστό: 3.07

Συντελεστής ελαστικότητας: 128Gpa

Θλιπτική αντοχή: 262.2Mpa

Κάμψη δύναμη: 374.8Mpa

Υδαταπορρόφηση: συνήθως 0,5 ~ 0,7%

Συντελεστής γραμμικής διαστολής: 55 ~ 73 × 10-6℃

Ακτή σκληρότητα: 79.8(Amount to HRC>55)

Πλεονεκτήματα:

1. καλή ευστάθεια. Μετά από εκατό εκατομμύρια χρόνια της φυσικής γήρανσης θεραπείας, εσωτερική πίεση είχε εξαλειφθεί. Η οργάνωσή της είναι σταθερό, που είναι σχεδόν χωρίς παραμόρφωση, την ακρίβεια μπορεί να παραμείνει σταθερή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

2. απλή επεξεργασία. Από λείανση, στίλβωση, είναι εύκολο να πάρετε υψηλής ακρίβειας και της τραχύτητας. Δεν είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία. Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας και συντελεστή συντελεστής θερμικής διαστολής είναι μικρή, ακόμη και ελλείψει ενός σταθεράθερμοκρασία περιβάλλοντοςμπορεί να διατηρηθεί η ακρίβεια. Στον εξοπλισμό ακριβείας, η στρέβλωση που προκαλείται από θερμοκρασία θα επηρεάσει την ακρίβεια. Αλλά γρανίτη δεν είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία, η θερμοκρασία είναι χαλαρή, ως εκ τούτου, μπορούν να επιτύχουν μεγαλύτερη ακρίβεια.

3. εύκολη συντήρηση. Υπό τον όρο καθαρή επιφάνεια, ο γρανίτης έχει υψηλότερη ανθεκτικότητα, χωρίς παραμόρφωση, έτσι δεν θα επηρεάσει την ακρίβεια.

4. καλή κραδασμών απορρόφηση. Δόνηση είναι δυσμενείς παράγοντες της ακρίβειας των μετρήσεων.

5. μη αγώγιμα, διαμαγνητικά.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Overseas@CMM-Nano.com