Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Μια νέα γενιά μέτρησης της καινοτομίας

Aug 18, 2016

Πέντε τεχνολογία μέτρησης άξονας αναφέρεται η συγχρονισμένη κυκλοφορία των τρεις συντεταγμένες μέτρηση machine(CMM) και καθετήρα κεφάλι άξονα, το οποίο μειώνει σημαντικά το δυναμικό σφάλμα κάτω από την υψηλή ταχύτητα μέτρησης. Πέντε άξονα εφαρμόζεται σε σύνθετα αντικείμενα υψηλής ακρίβειας, υψηλής απόδοσης μέτρησης, ιδίως για την αεροπορία, αεροδιαστημική, στρατιωτική βιομηχανία και άλλα πεδία.

Στη μέθοδο της παραδοσιακής μέτρησης, CMM ασκεί όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να αποκτήσει δεδομένα επιφάνεια. Η αδρανειακή επιτάχυνση θα προκαλέσει μηχανή δομή απόκλιση, και στη συνέχεια το σφάλμα μέτρησης έρχεται σε ύπαρξη.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Τεχνολογία μέτρησης πέντε άξονα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αισθητήρα ελεύθερης περιστροφής, ο καθετήρας μπορεί να κινηθεί πάνω στον άξονα περιστροφής δύο την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέτρησης. Οποία Σπάστε τους παραδοσιακούς περιορισμούς. Ως εκ τούτου, CMM μπορεί να λειτουργήσει με το καλύτερο τρόπο, δηλαδή, το CMM μπορεί να κινηθεί σύμφωνα με την κατεύθυνση του ενιαίου φορέα κινείται με σταθερή ταχύτητα. Σε σχέση με το CMM, καθετήρα κεφάλι έχει ένα ελαφρύτερο βάρος και καλύτερη δυναμική απόδοση, και βελτίωση της προσαρμοστικότητας. Έτσι είναι σε θέση να γρήγορα να παρακολουθήσετε την αλλαγή της γεωμετρίας εργασία-κομμάτι, και δεν θα εισάγει βλαβερές δυναμική σφάλμα. Επιπλέον, αυτό επίσης μπορεί να επιταχύνει την ταχύτητα της επιφάνειας μέτρησης, Συντομεύστε τον κύκλο των μετρήσεων.

Πέντε τεχνολογία μέτρησης άξονα όχι μόνο τη βελτίωση της απόδοσης της μέτρησης, αλλά συντομεύσει το χρόνο παραγωγής στο μεγαλύτερο βαθμό, που παρέχουν μια πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση της ποιότητας για τους κατασκευαστές.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com