Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Λειτουργίας πριν από την έναρξη της CMM

Sep 19, 2016

3D όργανο μέτρησης είναι ένα είδος της ακρίβειας μέτρησης μηχάνημα. Έτσι την ακρίβεια είναι το κλειδί, αλλά η ακρίβεια δεν είναι μόνο να αποφασιστεί από το ίδιο το μηχάνημα, όπως του καρέ, του καθετήρα και ούτω καθεξής, είναι επίσης να αποφασισθεί από το περιβάλλον και τις λειτουργικές ικανότητες. Που ακολουθεί είναι μερικές σημειώσεις σχετικά με τη λειτουργία πριν από την έναρξη της CMM.

Η ράγα οδηγός επεξεργασία ακρίβεια 3D μετρητική μηχανή είναι υψηλό, και η απόσταση μεταξύ του αέρα που φέρουν είναι μικρό. Αν υπάρχει σκόνη ή άλλη ακαθαρσία στον οδηγό του, θα προκαλέσει αερίου ρουλεμάν και οδηγός σιδηροδρομικές μηδέν. Έτσι ο οδηγός πρέπει να καθαρίζεται κάθε φορά πριν ξεκινήσετε το μηχάνημα. Ράγες μετάλλων θα πρέπει να καθαρίζονται με Αεροπορίας σκουπίστε βενζίνη (βενζίνη Νο 120 και 180), και ο οδηγός γρανίτη πρέπει να καθαρίζονται με άνυδρη αλκοόλη.

Θυμηθείτε, δεν μπορεί να δώσει οποιοδήποτε λίπος φυσικού αερίου που φέρουν στη διαδικασία συντήρησης? Μέτρησης μηχάνημα, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει επίσης να διατηρήσει την αποτελεσματική περιβαλλοντική θερμοκρασία υγρασία. Ως εκ τούτου, προτείνω να διενεργεί τακτική Κλιματισμός αφύγρανση για την πρόληψη της βλάβης του μέτρησης μηχάνημα κάτω από υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία περιβάλλον?

Αν τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να προετοιμαστεί πριν από την έναρξη των εργασιών: ελέγχει την εσωτερική θερμοκρασία και υγρασία (για 24 ώρες), το υγρό περιβάλλον θα πρέπει επίσης να Ανοίξτε τακτικά το ηλεκτρικό έλεγχο Υπουργικού Συμβουλίου να εξασφαλίσει το κύκλωμα του σκάφους είναι πλήρως ξηρό και να αποφευχθεί η ζημία λόγω υγρό όταν ξαφνικά φόρτισης. Στη συνέχεια, ελέγξτε την παροχή αέρα, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι καλύτερα να ρυθμίσετε τις παραμέτρους πηγή τάσης-σταθεροποιημένο.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

E-mail:overseas@cmm-nano.com