Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Η χρήση CMM στην αντίστροφη εφαρμοσμένη μηχανική

Η αντίστροφη μηχανική είναι ένα είδος προϊόντος μαζική παραγωγή και την δευτερογενή ανάπτυξη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από του 20ου αιώνα. Επειδή είναι σε αντίθεση με το παραδοσιακό προϊόν διαταγή ανάπτυξης, ως εκ τούτου, συχνά αναφέρεται ως αντίστροφη μηχανική. Αντίστροφη μηχανική είναι το αποτέλεσμα του πεδίου της εμπορικό και στρατιωτικό υλικό. Κύριος στόχος της είναι να πραγματοποιήσει η μέτρηση των πρωτότυπων προϊόντων όταν δεν μπορούν να αποκτήσουν εύκολα τις πληροφορίες απαραίτητες παραγωγής. Δεύτερον, είναι η χρήση CAD για να ορίσετε το μοντέλο του προϊόντος και, στη συνέχεια, διενεργεί την κατάλληλη θεραπεία για το μοντέλο του προϊόντος για την παραγωγή νέων προϊόντων. Σε αντίστροφη μηχανική, το τρία συντονίζει μέτρησης μηχάνημα είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός. Το προϊόν της αρχικής ψηφιακή και προϊόν επιφάνειας διαδικασίας ανασυγκρότησης απαιτεί την υποστήριξη της το τρία συντονίζει μέτρησης μηχάνημα.

Ψηφιακή των πρωτότυπων προϊόντων είναι το πρώτο βήμα στην αντίστροφη μηχανική ανάπτυξης, επίσης είναι το πιο κρίσιμο βήμα. Η ακρίβεια των ψηφιακών προϊόντων μπορεί να επηρεάσει τη δομή του προϊόντος ανάλυση και δευτερογενή ανάπτυξη του προϊόντος. Ενώ η χρήση συντονίζει μέτρησης μηχάνημα, μπορεί να επιτύχει υψηλότερη απαίτηση για ακρίβεια και ακρίβεια 3 d μοντέλο του προϊόντος.

Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα μπορούν να διαιρεθούν σε δύο τύπους: μέτρηση επικοινωνήστε με μέτρηση και μη-επαφών. Επικοινωνήστε με την μέθοδο μέτρησης τηλεπισκόπησης επαφή της κεφαλής με τα δείγματα και καταγράφει τις συντεταγμένες στην επιφάνεια του δείγματος. Αυτό μπορεί να υποδιαιρεθεί σε σκανδάλη τύπου και συνεχούς τύπου. Για τα μεγάλα δείγματα της αεροδιαστημικής, αυτοκινήτων και άλλες βιομηχανίες, γενικά να επιλέξετε επαφής μέτρηση. Σκανδάλη τύπου μέτρησης μπορούν να σχεδιαστούν τεχνητά, που μπορούν να πάρουν περισσότερα σημεία στην μεγάλη καμπυλότητα ή απότομη αλλαγή περιοχής καμπυλότητα. Ενώ στην σχετικά επίπεδη περιοχή, αυτό μπορεί να μετρηθεί με λιγότερα σημεία για να πληρούν τις απαιτήσεις ακρίβειας.

Μη-επαφή μέθοδος μέτρησης βασίζεται κυρίως στην βασική αρχή στον τομέα της οπτικής, ακουστικής, μαγνητισμός και ούτω καθεξής. Συλλογή γρήγορα ένα μεγάλο αριθμό από πυκνά σημεία σε όλη την επιφάνεια των δειγμάτων ρύθμιση, που είναι εύκολο να λειτουργήσει και μπορεί να μειώσει την τεχνητή μέτρηση σχέδιο.

Η ποσότητα των δεδομένων που έχουν αλιευθεί από τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα είναι πολύ μεγάλο, που μπορούν να επιτύχουν υψηλή ακρίβεια απαίτηση. Έτσι χρησιμοποιείται ευρύτερα στην αντίστροφη εφαρμοσμένη μηχανική.


Ενημερώστε μας εάν οποιαδήποτε ερώτηση ή συμβουλή

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: overseas@cmm-nano.com