Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Χρήση CMM στη ναυτιλιακή βιομηχανία

Τα τελευταία χρόνια, Κίνα #39; s ναυπηγική βιομηχανία που λαμβάνονται την πρωτοφανή ανάπτυξη, σύμφωνα με τις σχετικές στατιστικές δείχνουν ότι το 2013 Κίνα #39; s ναυπηγική ολοκληρωθεί 4.534 νεκρού τόνους, νέες παραγγελίες έφθασε νεκρού 69.84 εκατομμύρια τόνους. Από το 2010 ως τον κόσμο #39; s ναυπηγικής βιομηχανίας, Κίνα κρατήσει No. 1 κατά τη διάρκεια των 4 ετών στον κόσμο.

Βιομηχανία κατασκευής πλοίων είναι η ενσάρκωση της χώρας #39; s επίπεδο τεχνολογίας παραγωγής. Θαλάσσιων κινητήρα ντίζελ είναι ναυπηγική βασικών τμημάτων, ανάπτυξή μονάδες της βιομηχανίας εργαλειομηχανών, ειδικά το μεγάλο βαρύ μηχάνημα εργαλείο ανάπτυξης και καινοτομίας, και έχει επίσης πολύ αυστηρές απαιτήσεις γιαΕξοπλισμός μέτρησηςγια την προσαρμογή για την επιμέτρηση της αυτά τα τμήματα μεγάλης ακρίβειας. Τύπου Marine ντίζελ κινητήρα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αποτελούνται κυρίως από το πλαίσιο μέρη, συμπεριλαμβανομένων των άνω και κάτω στροφαλοθαλάμου, συνδέοντας ράβδος, Στροφαλοφόρος άξονας, κεφάλι κυλίνδρων, σφόνδυλος κέλυφος μέρη και ούτω καθεξής. Σε σχέση με άλλα συστατικά, έχει τις λειτουργίες του μεγάλου μεγέθους, περισσότερα στοιχεία μέτρησης και τη υψηλή ακρίβεια. Έτσιμεγάλη γέφυρα και η ακρίβεια μεγάλες gantry όργανο μέτρησηςείναι ιδανική λύση για μέρη κινητήρων ντίζελ κρεβάτι και τα συστατικά, ειδικά για τη μέτρηση της κύριο σώμα.

Το κύριο σώμα ως θεμέλιο για τη μηχανή diesel, υποστηρίζει το σύνολο του κινητήρα ντίζελ. Όλα τα μέρη και βοηθητικό σύστημα που άμεσα ή έμμεσα σταθερά στο σώμα, που αποτελούν το συμπαγές και εύκολο-τη διατήρηση εμφάνιση. Ως εκ τούτου, την ανίχνευση της κύριο σώμα είναι η πιο περίπλοκη μέτρηση των τμημάτων κινητήρα ντίζελ.

ΝΑΝΟ σειρά ατσάλινων σκελετώνΤιτάν, ηΠερίληψημπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση των μεγάλου μεγέθους κομμάτι εργασίας μέτρηση. Έχουμε την προηγμένη τεχνολογία, αυστηρές κατασκευαστικές διεργασίες να παρέχει ακριβή και αποτελεσματική μέτρηση λύσεις για την αεροδιαστημική βιομηχανία, εθνική άμυνα, αυτοκινητοβιομηχανίας, μούχλα, πλοία, και ούτω καθεξής.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Overseas@CMM-Nano.com