Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Χρήση CMM στην αεροπορία λεπίδα

Aug 22, 2016

Βιομηχανία κινητήρων αεροσκαφών είναι η ουσία της κατασκευής και είναι η σήμανση εθνικό επίπεδο της επιστήμης και της τεχνολογίας. Λεπίδα είναι η «καρδιά» του εξαρτήματα του κινητήρα αεροσκάφη, που αποφάσισε την απόδοση του κινητήρα, την ασφάλεια και τη ζωή. Ως εκ τούτου, η ανίχνευση της ποιότητας της λεπίδας είναι πιο σύνθετη και αυστηρές. Η παραδοσιακή ανίχνευση μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικό εξοπλισμό για να δοκιμάσετε τη λεπίδα, η οποία οδηγεί στην ανίχνευση χαμηλή απόδοση και ακρίβεια. Τα τελευταία χρόνια, με τη δημοτικότητα του τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα, η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε επαφής CMM για τη μέτρηση στην επιφάνεια λεπίδα με τη μέθοδο της δισδιάστατο σάρωση για δοκιμή.

REVO probe in blade measuring

Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα χρησιμοποιείται ευρέως για τη μέτρηση ανοχών διάσταση και θέση μηχανικά μέρη. Ασκεί απόκτηση δεδομένων μέσω του καθετήρα Ενεργοποίηση ή τη σάρωση για την εργασία-κομμάτι, και στη συνέχεια μέσω του υπολογισμού του λογισμικού σε σύνθεση το στοιχείο που πρέπει να μετρηθεί και να πάρετε τα αποτελέσματα. Μπορεί να μετρήσει την ψηφιοποίηση αντικείμενο, βελτιώστε την ακρίβεια της μέτρησης μέσω τεχνολογίας σφάλμα αντιστάθμισης, και έχει ευέλικτο λογισμικό μέτρησης να συνειδητοποιήσουν την αυτοματοποίηση και την υψηλή αποδοτικότητα των αερομεταφορών λεπίδα μέτρηση.

ΝΑΝΟ ακρίβεια τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική, εθνική άμυνα, φωτιστικό και καλούπι βιομηχανίες όπως ανταλλακτικά αυτοκινήτων 3D μέτρησης. Είναι εξοπλισμένο με ορθολογική DMIS μέτρησης λογισμικό το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Γερμανικό PTB. Το λογισμικό έχει λεπίδες δοκιμών λειτουργική μονάδα. Λειτουργική μονάδα εντοπισμού λεπίδα υποστηρίζει την σκανδάλη και τρόπους σάρωσης ανίχνευσης, υποστηρίζει ενότητα σάρωση. Μπορεί να υπολογίσει γρήγορα τη μετρημένη θέση του σημαντικές παράμετροι της λεπίδας, βελτιώνει σημαντικά την ακρίβεια του εντοπισμού και την αποδοτικότητα.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

E-mail: overseas@cmm-nano.com