Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Οι καταλύτες της βιομηχανικής ανάπτυξης--γέφυρα συντονίζει μέτρησης μηχάνημα (CMM)

Aug 08, 2016

Από το 1960, η βιομηχανική παραγωγή είχε αναπτυχθεί πολύ γρήγορα. Ειδικά μετά την άνοδο των εργαλειομηχανών, μηχανημάτων, αυτοκινήτων, βιομηχανία αεροδιαστημικής και ηλεκτρονικά, διάφορα είδη προηγμένης τεχνολογίας ελέγχου και όργανα χρειάζονται, έτσι τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα που ενσωματώνει την 3d τεχνολογία μετρήσεων προκύπτει η ιστορική στιγμή, και έχει γρήγορη ανάπτυξη και βελτίωση.

Την ακρίβεια των μετρήσεων της παραδοσιακής μέτρησης εργαλεία (όπως το μικρόμετρο, δαγκάνες, περιτύπωμα μπλοκ, κ.λπ.) είναι γενικά χαμηλή, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πεδίο γενικές ακρίβεια των οποίων δεν είναι υψηλή. Αλλά για τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, δεδομένων των μετρήσεων δεν είναι ικανοποιημένη, και το κόστος υλικών πόρων ανθρώπινου δυναμικού να μετρήσει τα μικρά μέρη από ένα. Η εμφάνιση των τριών συντεταγμένων επίσημα έσπασε το δύσκολο αυτό πρόβλημα.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

Το 1956, παγκόσμιων πρώτη συντεταγμένη μέτρησης μηχάνημα που αναπτύχθηκε από την εταιρεία British FERRANTI, στη συνέχεια, μετά από μια σειρά της βελτίωσης, το 1964, η εταιρεία Swiss SIP άρχισαν να χρησιμοποιούν λογισμικό να μετρήσετε την απόσταση μεταξύ σημείων, το οποίο άνοιξε τη χρήση του λογισμικού μέτρησης. Μετά την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας των υπολογιστών, CNC εποχή έρχεται, τη λειτουργία του το συντονίζει μέτρησης μηχάνημα είναι ισχυρότερη και η ακρίβεια μέτρησης είναι υψηλότερη.

Με την πρόοδο της επιστήμης και τεχνολογίας, η λειτουργία, ακρίβεια και ποιότητα από το τρία συντονίζει μέτρησης μηχάνημα σταδιακά βελτιώνονται, ειδικά με την έρευνα και την ανάπτυξη εργαλειομηχανών, μηχανημάτων, αυτοκινητοβιομηχανία, αεροδιαστημική και διαφόρων τμημάτων περίπλοκη παραγωγής. Σε απάντηση στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, μεταποιητικές επιχειρήσεις είναι επίσης αποδίδει μεγάλη σημασία στη βελτίωση της αποδοτικότητας της μεταλλοτεχνίας και μείωση του κόστους παραγωγής. Ανάμεσά τους, το πιο σημαντικό είναι να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα. Προκειμένου να διασφαλιστεί το μέγεθος των τμημάτων και Γνωρίστε τεχνικές επιδόσεις των απαιτήσεων, τις εταιρείες εκδίδουν αυστηρή διαχείριση της ποιότητας. Μόνο με την προϋπόθεση της εγγύησης της παραγωγής υψηλής ποιότητας μπορεί να τον κατασκευαστή συνειδητοποιούν την επιβίωση και την ανάπτυξη.

Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα με την υψηλή ακρίβεια, υψηλή ευελιξία και εξαιρετική ψηφιακή ικανότητα γίνεται ένα σημαντικό μέσο διασφάλισης της ποιότητας σε μοντέρνο σχεδιασμό, ανάπτυξη, παραγωγή, επεξεργασία και κατασκευή.Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com