Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Εφαρμογή των αντίστροφη μηχανική στην κατασκευή καλουπιών

Κάνει μια αντίστροφη σχεδίαση εργασία μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ό, τι ένα σχέδιο επάνω προς τα κάτω. Πριν από το σχεδιασμό ενός προϊόντος, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την ιδέα του σχεδιασμού του αρχικού μοντέλου, στη βάση αυτή μπορεί επίσης να χρειαστεί να επιδιορθώσετε ή να ξεπεράσει τα ελαττώματα των το αρχικό μοντέλο. Με κάποιους τρόπους, η αντίστροφη σχεδίαση είναι επίσης μια διαδικασία επανασχεδιασμού. Πρίν αρχίζει μια αντίστροφη σχεδίαση, θα πρέπει να διεξάγει μια προσεκτική ανάλυση των μέρη, τα οποία κυρίως να εξετάσετε τα ακόλουθα σημεία:

(1) καθορίζει συνολική σκέψης από το σχεδιασμό, διεξαγωγή συστηματικής ανάλυσης του μοντέλου του κομματιού. Το μοντέλο κυρίως να χωριστούν σε διάφορα χαρακτηριστικά περιοχή να συναφθεί συνολική σκέψης του σχεδιασμού, και βρείτε τη δυσκολία, ολοκληρώσει γνωρίζουν αρκετά καλά βασικά.

(2) προσδιορισμό του κυρτή επιφάνεια τύπου βασική δομή σε σχήμα ενός μοντέλου, που σχετίζονται με την επιλογή του κατάλληλου σχεδιασμού λογισμικού και τον προσδιορισμό των μονάδων λογισμικού. Για επιφάνεια ελεύθερης μορφής, όπως αυτοκινήτων, μοτοσικλετών #39; s εξωτερική και την εσωτερική διακόσμηση, κ.λπ., μέρη που καλύπτουν συνήθως πρέπει να υιοθετήσουν μια άνετη ρύθμιση της καμπύλης και επιφάνειας ενότητα? Για τα στοιχειώδη αναλυτική κυρτή επιφάνεια μέρη όπως αεροπλάνο, κύλινδρος, κώνος επιφάνεια δεν είναι απαραίτητη, επειδή σύμφωνα με τη μέτρησή τους δεδομένα μπορεί προφανώς να ξέρουν ότι είναι αεροπλάνο ή κυλινδρική επιφάνεια.

Στην πραγματικότητα, ορισμένες στήλες, κυρτό πλατφόρμα χαρακτηρίζεται αφού καθορίστηκε το περίγραμμα, το μοντέλο οντότητα ολόκληρο μέτρηση ήταν σε συνδυασμό με τα δεδομένα σάρωσης που δημιουργούνται. Πρέπει να επιλέξετε κάποια σημεία σάρωσης ή τις γραμμές των οποίων η ποιότητα είναι καλύτερη.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Overseas@CMM-Nano.com