Σπίτι > Λύσεις > Περιεχόμενο

Τακτική συντήρηση του NANO CMM

1. καθημερινή συντήρηση

(α) πριν από την καθημερινή συντήρηση, το CMM δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε.

(β) καθαρό γυμνή επιφάνεια του η ράγα οδηγός με το απορροφητικό βαμβάκι ή βαμβακερό πανί βουτηγμένο με Αεροπορίας βενζίνη ή αιθανόλη.

(γ) Ελέγξτε αν υπάρχει μηδέν που προκαλείται από τον αέρα που φέρουν στην επιφάνεια της κουπαστής.

(δ) Ελέγξτε αν υπάρχει νερό ή λάδι σε εξαρτήματα επεξεργασίας αέρα, αν υπάρχει, άστο να βγει με μη αυτόματο τρόπο.

(ε) να ελέγξετε αν υπάρχει ρύπανση στον αέρα, επεξεργασία στοιχείων, εάν είναι απαραίτητο, καθαρός ή να την αντικαταστήσει.

(στ) να ελέγξετε αν υπάρχει ανώμαλη ήχου κατά τρέξιμο CMM

(ζ) Ελέγξτε αν η συσκευή για την προστασία του χειριστή και της CMM είναι ασφαλές και αξιόπιστο.

NANO CMM adopt aluminum alloy frame to have good stability

2. μηνιαία συντήρηση

(α) Ελέγξτε αν το μέρος της CMM χαλαρά, χαθεί ή καταστραφεί. Εάν είναι απαραίτητο, ο χρήστης έχει να σφίξετε ή να επιδιορθώσετε το χαλαρό μέρος και αντικαταστήστε τις χαλασμένα αυτά.

(β) Ελέγξτε και καθαρίστε τα στοιχεία επεξεργασίας αέρα. Κρατήστε τη διαδρομή φίλτρο κασέτα και τον αέρα καθαρό.

(γ) Ελέγξτε αν υπάρχει βρωμιά στην επιφάνεια του τρίφτη. Και να το καθαρίσετε με στεγνό κομμάτι βαμβακερού υφάσματος.

3. Τα τριµηνιαία συντήρησης

(α) Ελέγξτε αν το καλώδιο στο ηλεκτρικό Υπουργικό Συμβούλιο είναι χαλαρά ή κατεστραμμένα. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε βλάβη, επικοινωνήστε με νανο για επισκευή ή αντικατάσταση.

(β) για τη συντήρηση διαδρομή αέρα, καθαρίστε το φίλτρο κασέτα και το Κύπελλο. Ελέγξτε την οπή αποστράγγισης, εάν ο χρήστης βρίσκει μια ρωγμή στην επιφάνεια του Κυπέλλου, παρακαλούμε να αντικαταστήσει έγκαιρη.

(γ) Ελέγξτε αν υπάρχει ανώμαλη ήχου, αν υπάρχει ξένο υλικό στον οδηγό railis και αν το τρέξιμο είναι ομαλή κατά τη διάρκεια της μέτρησης.

(δ) αποσυναρμολογήσετε το κάλυμμα, ελέγξτε και καθαρίστε μέσα από τον άξονα Z. Εάν ορισμένα τμήματα είναι κατεστραμμένο ή χαλαρό, παρακαλούμε να σφίγγει, να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τα σχετικά στοιχεία.

 four-side arround air bearing to ensure good stability

4. ετήσια συντήρηση

(α) προκειμένου να εγγυηθεί την κανονική εργασία του CMM, συνιστάται καθαρισμού αέρα φίλτρο στοιχεία ετησίως. Για παράδειγμα, εάν η ποιότητα του αέρα δεν είναι κατάλληλο, αντικατάσταση του φίλτρου αέρα, επεξεργασία στοιχείων συνιστάται έντονα. Αυτό θα βοηθήσει να βελτιώσει την ποιότητα της υψηλής πίεσης πεπιεσμένου αέρα και να εγγυηθεί την κανονική εργασία του CMM.

(β) CMM είναι είδος της υψηλής ακρίβειας εξοπλισμός. Συνιστάται έντονα να εξετάσουν CMM ετησίως. Εάν η ακρίβεια δεν είναι αξιόπιστο ή δεν υπάρχει καμία ετήσια έκθεση επιθεώρησης, το μηχάνημα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν τυχόν ερωτήσεις ή συμβουλές

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:overseas@cmm-nano.com