Μεγάλο Μέγεθος Gantry CMM, μεγάλες Gantry μηχάνημα μέτρησης, μηχάνημα Διμερείς measuirng

αποζημίωσης 1.Real χρόνο για την γεωμετρική τεχνολογία μέτρησης ποσότητας 2.Diversified σύστημα διαμόρφωσης και ικανότητα μέτρησης πολλαπλών λειτουργιών 3.Adopted με σύστημα αντιστάθμισης της θερμοκρασίας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Κίνας και τους προμηθευτές της υψηλής ακρίβειας μεγάλης εξέδρας φόρτωσης μηχανή μέτρησης συντεταγμένων, μεγάλες CMMS εξέδρας φόρτωσης, μεγάλο μηχάνημα μέτρησης εξέδρας φόρτωσης, εξοπλισμό meausirng εξέδρας φόρτωσης, οι διμερείς μηχανή measuirng, διμερείς CMM, είναι εδώ και σας περιμένουμε για την επαφή σας.

Επισκόπηση προϊόντων:

Ως ένα μέσο για να σύστημα μέτρησης σταθερού πυλώνα υψηλής ακρίβειας, που χρησιμοποιούνται κυρίως στην αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική, βαριά μεταφορές και τη βιομηχανία μούχλα, ολοκληρώσει την ταχεία ανίχνευση των μεγάλων τεχνήματα προδιαγραφής, παρέχουν εξαιρετική δυναμικές επιδόσεις και το υπερβολικό βάρος διάλυμα μέτρησης εργασία-κομμάτι, μια ποικιλία από διαμόρφωση για να ανταποκριθεί η ζήτηση των διαφορετικών μετρήσεων εργασίας-κομμάτι, παρέχουν σάρωση και διάλυμα επαφής, πλήρη μεγάλη εφαρμογή ανίχνευση εργασία-κομμάτι με υψηλή απόδοση, υψηλή ακρίβεια.

Παράμετροι:

Τύπος

Περίληψη (XYZ)

Μέτρηση της σειράς (mm)

Χ (1500-3000)

Y (3.000 - 12.000)

Ζ (1500-2500)

MPEE (um)

Από 3.2 + 3.3L / 1000

Χαρακτηριστικά:

1. Αξιόπιστη τεχνολογία ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης σταθερότητας του εξοπλισμού.

2. αποζημίωσης σε πραγματικό χρόνο για την γεωμετρική τεχνολογία μέτρησης ποσότητας για την εξασφάλιση υψηλής ακρίβειας και αξιοπιστίας.

3. Ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλου μεγέθους έργο-κομμάτι για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εφαρμογής της αεροδιαστημικής, των αεροσκαφών, βιομηχανία πλοίο.

4. σχήμα διαμόρφωσης Διαφοροποιημένη και δυνατότητα μέτρησης πολλαπλών λειτουργιών για να παρέχει στους χρήστες με διάφορες επιλογές.

5. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιβάλλον, γρήγορη, υψηλής ακρίβειας, πλήρη μέτρηση όλων των ειδών πολύπλοκη εργασία-κομμάτι.

Προαιρετικό σύστημα Probe:

PH10M / PH10MQ + SP25
Κεφαλή ανιχνευτή Μηχανοκίνητος ευρετηρίασης
PH20
Πέντε-άξονα της κεφαλής ανιχνευτή δεσμό


SP80
Κεφαλή σάρωσης του καθετήρα
REVO
Υψηλής ταχύτητας, υψηλής ακρίβειας πέντε άξονα σάρωσης του καθετήρα

Περισσότερες λεπτομέρειες:

Βαθμονόμηση

Περιβάλλον χρειάζεται :( Περισσότερες λεπτομέρειες )

Θερμοκρασία

20 + 2 1 / h 1 / m 2 / 24h

Υγρασία

40% -70%

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

220V + 10%, 50HZ-60HZ

Παροχή αέρα

≥0.55Mpa


Εξεταστική