Εγχειρίδιο μηχανή μέτρησης συντεταγμένων, Εγχειρίδιο CMM, PROMAS 564

1.Y άξονα τον οδηγό κατεύθυνσης υιοθετεί περιστέρι ουρά τύπου, το οποίο έχει υψηλή ακρίβεια και καλή σταθερότητα. 2.Software υιοθετεί Ορθολογική DMIS 3.Y άξονα οδηγό κατεύθυνσης υιοθετεί περιστέρι ουρά τύπου, η οποία έχει καλή σταθερότητα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Κίνας και τους προμηθευτές του εγχειριδίου μηχανή μέτρησης συντεταγμένων, οδηγίες CMM, PROMAS 564, είναι εδώ και σας περιμένουμε για την επαφή σας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

1. Έγκριση των προηγμένων FEM (μέθοδος των πεπερασμένων στοιχείων) καθιστά έχουν μια ισχυρή ακαμψία, μικρό λάθος γεωμετρία, υψηλή ακρίβεια, υψηλή απόδοση και υψηλή σταθερότητα.

2. Υ άξονα οδηγό κατεύθυνσης υιοθετεί περιστέρι ουρά τύπου, η οποία έχει καλή σταθερότητα.

Υιοθέτηση 3. Τρεις άξονα της ηρεμίας πίεση του αέρα οδηγός του αέρα που φέρουν τον τρόπο, που αποτελείται από ρουλεμάν αέρα που είναι αυτο-καθαρισμού, προ-φόρτωση και υψηλή ακρίβεια, εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια των ρουλεμάν, ισχυρή αντι-ταλαντεύεται, μικρή αντίσταση, καμία τριβή και σταθερή κίνηση.

4. Έγκριση του παγκοσμίου φήμης αντανακλώντας μετάλλου συστήματος κλίμακα μέτρησης ταινίας, η οποία έχει μια στενή συντελεστή θερμικής διαστολής με τα περισσότερα τεμαχίου εργασίας και να εξασφαλίσει μια καλή επαναληψιμότητα.

5. Λογισμικό υιοθετεί ιδιόκτητα πνευματικής ιδιοκτησίας και ισχυρή λειτουργία του λογισμικού Ορθολογική DMIS. Με τέλεια μέτρησης της και σε απευθείας σύνδεση λειτουργία, θα συνέλθει προκλητική απαίτηση του πελάτη με μια ολοκληρωμένη λύση μέτρησης.

Παράμετροι:

ΕΙΔΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
Τύπος Promas564
Γραμμική κλίμακα RENISHAW τρίψιμο άρχοντες από τη Βρετανία
Ψήφισμα της κεφαλής ανάγνωσης RENISHAW 1.0um
Μέτρηση της σειράς 500 χιλιοστά × 600 χιλιοστά × 400 χιλιοστά
MPEE E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEP R≤3.8um

Προαιρετικά Probe:

MCP MH20I
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Εξεταστική