Μηχανή μέτρησης συντεταγμένων υψηλής ακρίβειας, CMM υψηλής πιστότητας, CMM υψηλής ακρίβειας

1.Τα προηγμένα και τα κορυφαία μηχανήματα
2.Συνολικός σχεδιασμός εμφάνισης
3.Η τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μεταφοράς καλωδίων και το σύστημα αντιστάθμισης θερμοκρασίας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές μηχανημάτων μέτρησης συντεταγμένων υψηλής ακρίβειας, υψηλής ακρίβειας cmm, cmm υψηλής ποιότητας, cmm υψηλής ακρίβειας , υψηλής ποιότητας μετρολογικά εργαλεία , cmms γέφυρας υψηλής ακρίβειας υψηλής ακρίβειας, περιμένει εδώ Επικοινωνία.

Επισκόπηση προϊόντων :

Υψηλής ακρίβειας κινητής γέφυρας τύπου (Royal) που υιοθετείται με προηγμένα και κορυφαία μηχανήματα, καινοτόμο σχεδιασμό εμφάνισης. Το σύστημα μετάδοσης υιοθετεί μοναδική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, εξοπλισμένη με τέλειο σύστημα ελέγχου και σύστημα αντιστάθμισης θερμοκρασίας, δίνει σειρά Royal με εξαιρετικές επιδόσεις και πιθανή μελλοντική αναβάθμιση. Χρησιμοποιείται ευρέως στη σχεδίαση εργοστασίων, τη διαδικασία, τον ποιοτικό έλεγχο, η ακρίβεια είναι υψηλότερη.

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η υψηλή ακρίβεια, η υψηλή απόδοση, η οποία είναι κατάλληλη για την πιο μικρή ανίχνευση και ανάστροφη εργασία.

Παράμετροι:

ΤΥΠΟΣ

Μοντέλο

Σειρά

Μοντέλο

Σειρά

Μοντέλο

Σειρά

Μεσαίο

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

Μεγάλο

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Χαρακτηριστικά:

Ανοίξτε τον πάγκο εργασίας με μεγάλο χώρο μέτρησης φορτίου, παρέχοντας την αξιόπιστη εγγύηση για μεγάλο χώρο εργασίας.

Η μοναδική τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και το σύστημα αντιστάθμισης θερμοκρασίας καθιστούν το σύστημα τα χαρακτηριστικά κίνησης, την ακαμψία και την ακρίβεια βελτιώνονται σημαντικά.

Συνδυάστε τη σταθερότητα, την υψηλή ακρίβεια και το σχεδιασμό υψηλής απόδοσης για να παρέχετε στους χρήστες μια οικονομικά αποδοτική τέλεια λύση

Τεχνική Περιγραφή :

1 , μέθοδος πεπερασμένων στοιχείων (FEM, μέθοδος πεπερασμένων στοιχείων)

Η υιοθέτηση της διεθνούς μεθόδου πεπερασμένων στοιχείων (FEM, η μέθοδος των πεπερασμένων στοιχείων) έχει σχεδιαστεί με τη χρήση της μαθηματικής μεθόδου προσομοίωσης των φυσικών μοντέλων σε πραγματικό φυσικό μοντέλο υπό διάφορες συνθήκες εργασίας, βελτιστοποιώντας τις παραμέτρους και το σχέδιο, καθιστώντας το μοντέλο σφάλμα στο ελάχιστο Και να δημιουργήσει σταθερή λύση.

2 , Γενικά υιοθετήθηκε από τον αέρα

Ολόκληρη η μηχανή υιοθετεί περιβαλλόμενη δομή αέρα που εξασφαλίζει την ακρίβεια του οδηγού σε ολόκληρο το ταξίδι.

3 , Το σύστημα οδήγησης αποτελείται από μοναδική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία

Η μετάδοση καλωδίων για να εξασφαλιστεί το μικρότερο σφάλμα παρακολούθησης και η ταχύτερη ταχύτητα απόκρισης στη διαδικασία της κίνησης και βελτιώνει σημαντικά τη δυναμική απόδοση της συσκευής μέτρησης, μειώνει το μέγιστο την αδράνεια της κίνησης που επηρεάζει την ακρίβεια της μέτρησης. Και αναβαθμίστε τον παραδοσιακό κινητήρα ταχύτητας σε ειδικό μοτέρ κωδικοποιητή.

4 , Μοναδικός μηχανισμός απόσβεσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Ενώ βελτιώνει την επίδραση απόσβεσης, αυξάνει την ακαμψία της συσκευής αποσβέσεως και η δομή της είναι απλή και αξιόπιστη, εύκολη στη χρήση και με χαμηλό κόστος.

5 , Σύστημα με αντιστάθμιση θερμοκρασίας

Όλο το μηχάνημα υιοθετείται με σύστημα αντιστάθμισης θερμοκρασίας, κάθε άξονας έχει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας, καθώς και το κομμάτι εργασίας και ο χώρος μέτρησης έχουν όλα αισθητήρα θερμοκρασίας, πραγματοποιούν αντιστάθμιση θερμοκρασίας της διαδικασίας μέτρησης από την απόκτηση θερμοκρασίας.

6 , Εξισορρόπηση αέρα

Εγκρίθηκε με την ευρωπαϊκή προηγμένη τεχνολογία ισορροπίας πεπιεσμένου αέρα, ο κύλινδρος ανάρτησης για να αποφευχθεί η αξονική κίνηση και η παρεμβολή μεταξύ του συστήματος μετάδοσης, βελτιώνουν την ακρίβεια και τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα της μηχανής μέτρησης.

7 , Σύστημα ανάγνωσης

Χρησιμοποιώντας σχάρες RTLC slot και κεφαλή ανάγνωσης TONIC (η κύρια λειτουργία της είναι το μηδέν αναφοράς IN - TRAC ™, απλά πατήστε το πλήκτρο αυτόματης ρύθμισης φάσης, μοναδικό).

8 , Σύστημα ελέγχου

Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί το παγκοσμίως γνωστό αποκλειστικό σύστημα ελέγχου διπλών υπολογιστών παγκοσμίως, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την αξιοπιστία του συστήματος και την ικανότητα αποτροπής της παρεμπόδισης.

Προαιρετική κεφαλή ανίχνευσης:

PH10M / PH10MQ + SP25
Μηχανοκίνητη κεφαλή ανιχνευτή ευρετηρίου
PH20
Κεφαλή ανιχνευτή συνδέσμου πέντε αξόνων


SP80
Σάρωση κεφαλής ανιχνευτή
REVO
Αισθητήρας σάρωσης υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας

Επιλεκτικά εξαρτήματα:

Αντικραδασμικό μαξιλάρι
Αναπόσπαστο εξάρτημα Αλλαγή πλαισίου μοντέλου

Προσόν:

Πιστοποιητικό ποιότητας
PTB
Πιστοποιητικό βαθμονόμησης Πιστοποιητικό βαθμονόμησης


Ξύλινες Θήκες:

Γενικός τύπος
Τύπος αντοχής στο νερό


Εξεταστική